Vi er eksperter i 4Chan, Incels og Alt-Right

Ekstreme handlinger og holdninger handler ikke kun om religion, hellig krig og terror. I de seneste år er en ny form ekstremisme blomstret på nettet, hvor grupper af vrede, unge mænd samler sig om hadet til de andre – kvinderne, jøderne, politikerne osv.

Internettets tilgængelighed betyder, at børn og unge har let ved at støde på debatterne, og derfor skal vi som voksne kende til nogle af de mekanismer og kulturer, der dominerer ekstremistisk orienterede fora.

I CfDP har vi kastet os ind i arbejdet med at søge og formidle viden om de vrede, unge mænd. Og ikke mindst arbejdet med at forebygge at sårbare unge bliver skubbet mod ekstreme handlinger og holdninger af de hadfyldte fællesskaber.

Kom til temadage om vrede unge mænd på nettet

I oktober og november afholder vi tre gratis temadage om vrede unge mænd på nettet for fagpersoner, der arbejder med børn og unge.

Se programmet og tilmeld dig her

Dine eksperter

Har du brug for ekspertudtalelser eller andre input om digitale fællesskaber og de unge, der færdes på dem, så tøv ikke med at kontakte vores medarbejdere, der arbejder med emnet: