Der er nyt på vej

Med støtte fra Trygfonden, er vi i fuld gang med at puste nyt liv i netstof.dk med knivskarpt 2023-design, masser af ungeinddragelse og en række nye funktioner.

Stofferne er rykket online – skal du med?

Netstof er Danmarks førende online stofrådgivning. Siden er drevet af et unikt samarbejde mellem CfDP, Rusmiddelcenter Slagelse og ikke mindst 35 medlemskommuner, der gennem en abonnementsordning sikrer sitets mission.

Med et medlemskab får kommunerne indsigt i og gratis kompetenceudvikling indenfor online rådgivning, som styrker behandlere og andre faggruppers digitale færdigheder. Du kan også få del i goderne – vi er nemlig hele tiden på jagt efter flere kommuner, der vil være med.

Hvis du vil styrke jeres digitale kompetencer med et netstof-medlemskab, så ring til projektleder Karen Hatt Olsen på 29315497 eller skriv en mail til karen@cfdp.dk

Hør Søren fortælle om Netstof

Netstof møder de unge på deres præmisser

“Netstof.dk er innovativ, fordi det er en digital rådgivningsplatform, som møder de unge på deres præmisser og gør det muligt for dem at søge hjælp, sparring og rådgivning på en tidlig og ukompliceret måde hos fagfolk og ligesindede”

Christina Hviid Forebyggelseschef – Det Kriminalpræventive Råd

Netstofs faglige følgegruppe

Netstof har en kompetent og erfaren følgegruppe. Fælles for gruppens medlemmer er engagement og erfaring i arbejdet med unge og rusmidler. Gruppen har fokus på udvikling og kvalitetssikring af Netstof, og alle i gruppen er frivillige i Netstofs brevkasserådgivning.

Kontakt os

Vil du vide mere om rådgivningen eller muligheden for samarbejde på Netstof.dk?

Kontakt projektleder Karen Hatt Olsen

Seneste om netstof.dk