Som frivillig kan du gøre en forskel for sårbare unge

Uden frivillige kan vores rådgivninger ikke eksistere. Vores frivillige er uundværlige. Både for os her hos CfDP men også for de udsatte børn og unge, der dagligt bruger vores chatrådgivninger.

Som frivillig hos Center for Digital Pædagogik får du en unik mulighed for at få noget konkret erfaring på CV’et og samtidig hjælpe udsatte børn, unge og voksne. Hos os er der altid en fagperson at sparre med, hvis rådgivningssituationen bliver svær, og vi giver dig mulighed for at deltage i forskellige kurser, så du kan udvikle din faglighed og blive en endnu bedre rådgiver.

Vi har forskellige tilbud, hvor du kan blive frivillig. Læs mere længere nede.

“Det bedste ved at være frivillig hos CfDP er, at du har adgang til faglig sparring hele tiden. På den måde lærer du en masse, for der er altid en uddannet fagperson til at hjælpe, hvis du er i tvivl om noget”. Signe er 24 år, folkeskolelærer og frivillig hos Center for Digital Pædagogik

"Min tid hos CfDP var en øjenåbner. Den betød nye refleksioner over de forskellige måder, man kan nå ud til sårbare unge og voksne på. Under min praktikperiode har jeg fået faglig støtte og sparring med flere fra arbejdspladsen." Kasper Schausen, kandidatstuderende i Folkesundhedsvidenskab og tidligere praktikant på CfDP

Bliv praktikant hos CfDP

CfDP modtager med glæde praktikanter fra mange forskellige uddannelsesinstitutioner. Uddannelserne kan være inden for det sociale, pædagogiske, og psykologiske område i forhold til børn og unge, inden for medier og formidlingsområderne eller merkantile uddannelser.

Alle praktikanter får en fast kontaktperson, som er ansvarlig for introduktion, koordinering af arbejdsopgaver, kontakt til uddannelsesinstitutionen/vejlederen og evt. udtalelse/vurdering i forhold til praktikken. Der bliver udarbejdet en skriftlig aftale om praktikforløbet, herunder mål og indhold.

Vi tilbyder en praktik i et tværfagligt og innovativt miljø, hvor du får konkret erfaring i forhold til børn og unge. Du får udfordret dine skriftlige kommunikative evner, og du tilegner dig en indsigt i børn og unges brug af  nye medier og online rådgivning.

Som praktikant hos Center for Digital Pædagogik bliver du en del af et tværfagligt team med rod i den socialfaglige verden, men også med en bred vifte af merkantile og kreative uddannelser.

Kontakt centeleder Anni Marquard for mere information eller hvis du har spørgsmål.