Vedtægter

Vores vedtægter er hjørnestenen i Center for Digital Pædagogik, og danner grundlaget for, hvordan vi driver vores mission og opfylder vores formål. Vedtægterne er senest revideret i 2020.

Tekst

Tekst

Årsrapporter

For at give dig indsigt i vores økonomi har vi gjort de seneste tre års årsrapporter tilgængelige her i afsnittet. Skulle du have spørgsmål eller behov for yderligere information om vores regnskab, er du mere end velkommen til at kontakte ledelsen i Center for Digital Pædagogik. Du kan læse med ved at klikke på rapporterne.

tekst

Lønninger

Center for Digital Pædagogik er som arbejdsplads ikke omfattet af en overenskomst, men læner sig op ad FOA – Foreningen af Offentligt Ansatte’s overenskomst med KL (Kommunernes Landsforening).

Som en del af den regnskabsmæssige forpligtelse, good governance og vores forpligtelse til gennemsigtighed, mener vi, at det er vigtigt at dele denne information med vores interessenter om Center for Digital Pædagogiks adm. direktørs løn. Den adm. direktør i Center for Digital Pædagogik havde i 2023 en månedsløn på  47.360,61 kr. ekslusiv pension. Pension pr. måned var 7.084,56 kr. Den samlede månedsløn i alt inkl. pension var 54.445,17 kr.

Alle medlemmer af bestyrelsen i Center for Digital Pædagogik arbejder ulønnet.

Tekst

Partnere

I Center for Digital Pædagogik har vi et stærkt netværk og indgår i mangeartede samarbejder og partnerskaber på tværs af det offentlige og private. Nedenfor listes Center for Digital Pædagogiks direkte og væsentlige partnerskaber. Centeret deltager derudover i en lang række indirekte partnerskaber gennem andre aktører.

Tekst