Vi arbejder for at give alle børn og unge mulighed for at udtrykke sig i en tryg og tillidsfuld ramme

Vi var nogle af de første i Danmark til at se og udvikle effekten ved anonym, online rådgivning af børn og unge. Siden 2004 har vi givet dem mulighed for blive set, hørt og forstået på et tidligt tidspunkt igennem chatsamtaler, fora og brevkasser.

Værdigrundlag

Vi mener, at ligeværdige og troværdige relationer er afgørende for at skabe forandring i eget liv. Derfor arbejder vi for at give alle børn og unge mulighed for at give udtryk for egne tanker og følelser i en tryg og tillidsfuld ramme, hvor kompetente rådgivere nysgerrigt reflekterer over problematikker, ressourcer og handlemuligheder, sammen med de rådsøgende børn og unge.

Vi arbejder ud fra en forståelse af, at vi altid møder unge, der gør det bedste, de kan i den konkrete henvendelse. 

Vi påtager os ansvaret for at møde de unge, hvor de er, og i videst muligt omfang at skabe en positiv relation.

Digitalpædagogik

Det startede med Cyberhus.dk, som stadig er et af Danmarks største rådgivningsuniverser. I dag driver vi også en lang række andre rådgivninger med forskellige målgrupper og emner.

Med vores mangeårige erfaring hjælper vi også andre virksomheder og organisationer med at bygge og drive onlinerådgivninger, ligesom vi i forskellige projekter er ved at udbrede den digitalpædagogiske metode til de kommunale rådgivningstilbud. Det sidste kan du læse mere om nedenfor.

Vores rådgivninger

cyberhus.dk

Cyberhus er en digital rådgivningsplatform for børn og unge op til 25 år. På siden kan børn og unge få personlig rådgivning gennem sms eller brevkasse. De kan også finde genklang og samhørighed med andre unge gennem gruppechats eller forum.

netstof.dk

Netstof er en digital, professionel rådgivning til unge mellem 14 til 25 år, der er på kanten til at udvikle et problem med alkohol, hash eller andre stoffer. Venner, familie og kærester kan også få råd og vejledning.

scammed.dk

Scammed.dk er en anonym digital rådgivningsplatform som yder støtte, rådgivning og vejledning til personer, eller pårørende til personer, der er blevet snydt i handler med skins i computerspil.

Digital praksis på bloggen

Din genvej til ny viden

Vores nyhedsbrev udkommer cirka hveranden måned, og du kan til enhver tid afmelde dig.