Louise Morell Holm

Forperson

Louise Morell Holm er konsulent i FriSe – Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark og har mange års erfaring som leder og konsulent i NGO’er. Louise har erfaring med ledelse, strategi, projekt- og foreningsudvikling og er optaget af civilsamfundets rolle i udviklingen af velfærd og samspillet mellem den frivillige, den offentlige og den private sektor. Cand.mag i Medievidenskab.

Jakob N. Mortensen

Næstforperson

Jakob N. Mortensen er administrerende direktør og partner hos det digitale udviklingsbureau Combine. Her arbejder han for at gøre samspillet mellem mennesker og teknologi enkelt og effektivt, når bureauet skaber nye produkter, løsninger, nye relationer og mere forretning.

Anne L. Vinther

Medlem

Anne L. Vinther er leder af Pædagogisk Udviklingssektion i skoleafdelingen i Silkeborg Kommune. Hun har været frivillig gennem mange år i både menighedsråd, borgerforeninger, KFUM og KFUK.

Anne Mette Thorhauge

Medlem

Anne Mette Thorhauge er lektor ved Institut for Kommunikation, Københavns Universitet ved Sektion for digital kommunikation og information. Hendes forskningsinteresser omfatter medier i hverdagslivet i bredeste forstand, herunder computerspil som samværsform og konfliktemne i moderne familier, og smartphones som redskab til socialisering og balancering af hverdagslivets forpligtelser og relationer.

Stine Liv Johansen

Medlem

Stine Liv Johansen er ph.d og lektor ved institut for Kommunikation og Kultur ved Aarhus Universitet. Hun forsker i børns brug af digitale medier og besidder stærke kompetencer og stor erfaring inden for digital dannelse og trivsel generelt.