Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Vi er meget glade for at kunne sige velkommen til Anna-Sofie Bruun som ny fagkonsulent i CfDP. Hun kommer til med stor erfaring som børnekulturformidler.

Hos CfDP skal Anna-Sofie primært være en del af oplægstjenesten men har også andre opgaver, bl.a. som projektleder for Internet Week Denmark, kommunikationsblæksprutte og rådgiver i unges digitale liv på Cyberhus.dk. Hun indtræder i et barselsvikariat for Pernille Ballisager, som vi sender afsted på barsel med god energi her til Jul.

Den måde, børn og voksne bruger det digitale på, har skabt en stor generationskløft. Nogle vil mene, den er større end nogensinde! Og det skal der gøres noget ved, for i kraft af de mange muligheder og risici, som det digitale er med til at skabe, har børn brug for opmærksomme og interesserede voksne, der formår at sætte sig ind i deres livsverden. Det er bl.a. denne brobygning mellem generationerne, som optager Anna-Sofie.

– Jeg har glædet mig helt ustyrligt meget til at blive en del af den seje organisation, som CfDP er, men specielt har jeg glædet mig til at dykke ned i arbejdet med børn og unges digitale trivsel og dannelse, siger Anna Sofie.

– Det er en sag, der altid har stået mit hjerte nært, hvilket er drivkraften i den måde, jeg møder både børn og voksne på i mit arbejde. Med baggrund indenfor kultur -og kommunikationsverdenen ser jeg frem til at bidrage med en oplevelsesorienteret tilgang, uddyber hun.

Anna Sofie kommer fra en stilling som børnekulturformidler på Frederiksberg Bibliotek. Her har hun været med til at forme, hvordan digital dannelse fortolkes og bearbejdes i biblioteksregi. Helt konkret har det involveret projektledelse af skoleprojekter med store lærerteams, robotworkshops for børnehavebørn, udformning af nye undervisningsmaterialer, youtuber-sommerskole for tweens, ideudvikling af facebook-initiativet og “Vores digitale børn” – en forældreorienteret indsats, der handler om at skabe community, dialog og viden omkring det at være forældre til (digitale) børn.

Anna-Sofie er uddannet cand.comm i strategisk kommunikation, med en bachelor i pædagogik, uddannelsesstudier og kommunikation.

Du kan med fordel fange hende på mobile eller mail hvis du har brug for et oplæg eller dialog om unges digitale liv. 

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.