Da Anni stiftede Center for Digital Pædagogik i 2004 (frem til 2012 under navnet Cyberhus) var det med en klar vision for fremtidens ungerådgivning, som lå og ventede ude i horisonten. Visionen har for længst materialiseret sig, barren er blevet løftet ad flere omgange, og den dag i dag søger Anni stadig efter næste landvinding, som kan løfte de sociale indsatser for børn og unge til nye højder.

Med et hjerte, der banker for børn og unges onlineliv og med en stærk iværksætterånd er Anni som en naturkraft, konstant i færd med at skabe sammenhæng, nye partnerskaber og projekter samt sikre den vedvarende synergi mellem centrets mange initiativer.

Anni har en hel del uddannelser bag sig inden for administration, kommunikation og ledelse, og så har hun 30 års erfaring fra både det private erhvervsliv og andre humanitære organisationer.

Nå ja, og selvom hun elsker det digitale livs mange muligheder, har Anni altid nydt at smide mobilen ad hekkenfeldt til, når familien søgte feriely i diverse jernalderlandsbyer.