Du Bestemmer Selv er for dig, der har mod på at sparke gang i en debat i klasseværelset. Du Bestemmer Selv er et interaktivt debatmagasin med videoer, afstemninger, artikler og historier, der enten kan læses af eleverne eller kan inspirere eleverne til at lave deres egne magasiner.

Med produktionen af egne magasiner øges det faglige udbytte markant. Emnerne varierer fra privatlivsoplysninger til overvågning og egner sig bedst til elever med en vis erfaring på nettet. Eksempelvis hos udskolingseleverne.

Du Bestemmer Selv er et storstilet samarbejde mellem Datatilsynet, Medierådet for Børn og Unge, Teknologirådet og Cyberhus.

Du kan læse mere på www.dubestemmerselv.dk

Center for Digital Pædagogik tilbyder en række undervisningsmaterialer, som du kan bruge i det omfang, du ønsker. Cyberskolen har gennem en årrække udviklet en række redskaber, der kan bruges i undervisningen til at sætte gang i debatter i klasseværelset. Til hvert produkt finder du forslag til, hvordan du kan gribe debatten an. Lad dig inspirere, brug noget af det eller brug det hele. Det er op til dig. Og du er meget velkommen til at fortælle os om dine konkrete erfaringer med materialet.

Kontakt Jonas Ravn, hvis du har spørgsmål til “Du Bestemmer Selv”.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorrådgiver og foredragsholder - børn og unges digitale liv Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.