Anbefalinger og undervisningsmaterialer om sociale medier i skolen Materialet anbefaler emner, der er vigtige at forholde sig til som underviser inden og undervejs i brugen af sociale medier i undervisningen. Det drejer sig blandt andet om: privatliv, offentliggørelse af billeder og film, online adfærd og online venskaber mellem undervisere og elever. Dialogen med eleverne er vigtig, og der gives forslag til samtaleemner i klassen. Desuden henvises der til undervisningsmaterialer og viden om børn og unges mediebrug. Materialet er blevet til i samarbejde mellem Medierådet for Børn og Unge, Center for Digital Pædagogik og Børnerådet. Anbefalingerne er seneste tiltag i projektet ”Digital dialog i skolen”, og de er tilgængelige på projektets hjemmeside www.digitaldialog.dk Læs anbefalingerne lige her]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorrådgiver og foredragsholder - børn og unges digitale liv Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.