Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

-refleksioner over CfDPs deltagelse i IT- og Telestyrelsens KompetenceCamp, skrevet af Camilla Rode Jensen.

Fremtidens eborger skal kunne skabe, vedligeholde og gøre brug af sociale netværk; på tværs af faglige, kulturelle og geogreafiske skel, også i arbejdsmæssige sammenhænge.

Som følge heraf skal fremtidens eborger kunne navigere i et flydende grænseland, mellem private, professionelle, digitale og fysiske netværk.

Sådan lød nogle af de anbefalinger gruppe 2 videregav til Videnskabsministeriet som afslutning på en en interessant workshop-dag hos It- og Telestyrelsen.

KompetenceCamp
Center for digital pædagogik deltog i sidste uge i It- og Telestyrelsens KompetenceCamp i forbindelse med Videnskabsministeriets arbejde med, at afdække fremtidens eborger kompetencer. Målet med dagen var, at skabe fremtidige jobannoncer og videoklip om fremtidens eborger, som afsæt for nogle konkrete bud på fremtidens eborgerkompetencer.

Kristian Lund og jeg deltog i den spændende KompetenceCampe, hvor vi debatterede digitale fremtidsscenarier og hvor filosofien bag vores rådgivende praksis blev både udfordret og inspireret af andre perspektiver på digitale sociale medier.

Vi var med til at producere nedenstående video og denne jobannonce.

I CfDP glæder vi os til at følge den videre process i Videnskabsministeriets arbejde med at afdække fremtidens eborgerkonpetencer – du kan også følge med!

Hvad skal vi kunne?

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.