Facebook og andre sociale medier er blevet en vigtig kommunikationskanal for rigtig mange – det gælder ikke mindst unge. Som fagperson er det derfor vigtigt at have indsigt i dette område. Sagt på en anden måde … uden kendskab til livet på de digitale medier kan man ikke arbejde med børn og unges hele liv, men kun med det halve.

Vi udbyder derfor, i samarbejde med kursusvirksomheden Generator, kurset ”Styr på Facebook”  hvor du lærer om Facebooks grundlæggende redskaber og funktioner, og om hvordan du som fagperson kan involvere dig i børn og unges liv på dette populære sociale medie. Du bliver også introduceret til, hvordan Twitter, Instagram, Pinterest m.fl. både ligner og adskiller sig fra Facebook.

Kurset afvikles med to identiske arrangementer. Klik på billederne for mere information om kurset og om tilmelding.

 fb1

fb2

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.