Internet Week Denmark er en uges international festival, der fejrer internettet og dets betydning for udviklingen af det danske samfund og den økonomiske vækst. Center for Digital Pædagogik deltager med to gratis arrangementer på festivalen, som er åben for alle; digitale professionelle, studerende og borgere – netop fordi internettet er åbent for alle.

Internettet danner omdrejningspunkt for de fleste menneskers liv i dag, både privat og professionelt. Det er her fremtidens forretninger skabes, og det er en fundamental del af både kultur, samfund og uddannelse. Danmark står godt rustet digitalt, og derfor fejrer vi de mennesker, virksomheder og tiltag, der hver dag rykker grænserne for internettets formåen.

Vi deltager med følgende to arrangementer:

Variations of digital youth counselling – tools and methods
Onsdag d. 30. april kl. 14-17 åbner vi dørene til vores egne lokaler og inviterer fagpersoner forbi til et oplæg omkring digital pædagogik. Under overskriften ”Variations of digital youth counselling – tools and methods”, giver vi en
 introduktion til digitale redskaber brugt i en pædagogisk kontekst, med efterfølgende debat og rundvisning i ”når rådgivning går online”.  Oplægget er baseret på 10 års erfaring i arbejdet med børn, unge og digital rådgivning, og tager udgangspunkt i vores egen praksis, den digitale ungdomsrådgivning Cyberhus. Oplægget vil være rettet til  fagpersonale. 
Læs mere
her – hvor du også kan tilmelde dig direkte. 

Digital Dannelse – Børn, unge og computerspil
Torsdag d. 1. maj kl. 8-12 er vi en del af en større event i Ridehuset, under overskriften ”Digital Dannelse”. En gruppe ildsjæle med interesse for børn og læring, har haft en række møder om hvordan forbereder vi vores børn på fremtidens digitale samfund. Det har bl.a resulteret i et 1/2 dags program! Under overskriften “Børn, unge og computerspil” vil vi give en kort præsentation af gaming og gamingkultur for dernæst at bearbejde spørgsmål som:  Hvad kan man få ud af at spille computer? Er gaming socialt? Hvor er det sociale miljø? og klassikeren – Bliver man voldelige af videospil?  Oplægget vil være rettet til forældre, fagpersonale og andre interesserede. 
Læs mere her – hvor du også kan tilmelde dig direkte.

Håber du vil benytte dig at muligheder –  og det vil glæde os til at se dig!

Internet Week Denmark – 28. april – 2. maj, 2014 – mere generel info

Copy of channel_art

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.