Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Mere om Anni

IT Forum Midtjylland har nomineret undertegnede til finalen som årets IT-kvinde 2012 for mit engagement for at udnytte de digitale muligheder til at hjælpe udsatte børn og unge og for at være en rollemodel for andre kvinder, som har en god digital ide.

Herfra skal lyde en stor tak til IT Forum Midtjylland og til de som har indstillet og stemt på mig.  Men i særdeleshed skal der lyde en tak til alle frivillige, praktikanter og medarbejdere der har hjulpet mig gennem årene og sikret de mange gode resultater på Cyberhus.dk og de seneste år i Center for Digital Pædagogik – vi har løftet i fælles flok 🙂

IT-forum midtjylland ønsker at bruge deres virke som hele regionens it-netværk til at fremhæve it-branchens mest betydningsfulde virksomheder og organisationer, bringe de gode historier frem i lyset og hylde de personer, som gør en forskel. IT-forum midtjylland har de sidste 11 år uddelt årets it-pris til en person eller virksomhed for at sætte et solidt og stærkt fodaftryk på it-branchen. I år supplerer de for første gang med yderligere tre priser og holder et stort anlagt prisshow.

Læs mere om nomineringen og prisshow på IT Award Midtjylland

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.