Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Mere om Anni

I weekenden var der på Teateriet Apropos premiere på en antimobningsforestilling, der behandler unges brug og konflikter på digitale platforme.  Vi er stolte over at være konsulenter på forestillingen #bitch#kælling#backstabber.

Fokus på kommunikation og sociale spilleregler online

#bitch#kælling#backstabber er en antimobningsforestilling, der behandler unges brug og konflikter på digitale platforme, såsom Facebook, Instagram, Twitter, sms og mail. Forestillingen ønsker at sætte fokus på kommunikation og sociale spilleregler. Den ønsker også, at skabe dialog med de unge om, hvordan man kommunikerer, når man ikke står ansigt til ansigt og den ønsker at sætte spørgsmålstegn ved den måde, vi omgås hinanden på de digitale platforme.

Konsulenter på hvordan ungdomslivet påvirkes af de nye medier

Center for Digital Pædagogik har været konsulenter på forestilingen. Vi er kommet med bud på realistiske elementer om sprogbrug, eskalerende skænderier og i det hele taget nogle bud på hvordan ungdomslivet påvirkes af de nye medier. Det har været en fornøjelse, at bidrage med vores viden om unges netbrug, digitale mobning, sprogbrug og kultur – og i det hele taget at være en del af det kreative projekt.

Her et par af de første anmeldelser og omtale af forestillingen:

Teateravisen.dk’s anmelder Kirsten Dahl kvitterer med 4 stjerner og rosende ord

 Læs her hvad Aarhus Panorama skriver om forestillingen

Århus Stiftidende har skrevet to artikler: Når mobberiet er med i lommen, om digitale unge og  Det var jo bare noget, vi skrev, en omtale af forestillingen.

Billetter og yderliger information på  Teateriet Apropos webside eller  følg deres Facebook side her :facebook.com/TeaterforestillingenBKB

teateromdigitaleunge

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Grundlægger og Administrerende Direktør Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.