Teori og praksis går hånd i hånd Vores oplæg stiller skarpt på børn og unges digitale liv og identitet. Oplægsholder Camilla Rode Jensen trækker blandt andet på et feltstudie blandt rådgiverteamet bag cyberhus.dk. Cyberhus er CfDP’s børne- og unge-projekt, der møder, inddrager og rådgiver børn og unge online. I sit oplæg balancerer Camilla sine egne erfaringer med digital pædagogisk praksis med dannelsen af pædagogisk antropologisk teori. Hun præsenterer tendenser på, hvordan børn og unge bruger medier, som eksempelvis cyberhus.dk, som en helt naturlig del af deres hverdag. Og hun fokuserer på digital interaktion som sociale konstruktionsprocesser, der er med til at skabe børn og unges identitet. Digital identitet og socialitet Børn og unge i dag bruger digitale sociale medier på samme måde, som de bruger fritidsklubben. For dem er det bare endnu et sted, de er. Sociale medier indgår derfor som en helt naturlig del af børn og unges hverdag og dermed som endnu et sted, hvor de indgår i sociale og identitetsskabende aktiviteter. Med vores oplæg får du konkrete eksempler på identitetsskabelse i sociale medier, og vi knytter eksemplerne til teoretiske betragtninger på social digital adfærd. Dermed giver vi fagpersoner indsigt i børn og unges digitale liv og identitet. Kontakt os på 86 370 400 og hør nærmere om, hvordan du kan blive klogere på “Digital identitet”. Oplægsholder Camilla Rode Jensen]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.