Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Vi er glade for at kunne skrive velkommen til Kristian Juel, som er den nyeste tilføjelse til centeret. Kristian vil bidrage med et nyt perspektiv på de unges nye yndlingstidsfordriv: Computerspil – og hans mission er at gøre computerspil til et helt legalt diskussionsemne, og at få aflivet nogle af de myter og fordomme, der omgærder spil og spillere.

Han brænder for at formidle den nyeste viden og forskning indenfor feltet på en måde, så det bliver tilgængeligt for både børn og voksne. Ved siden af CfDP er Kristian i gang med sin uddannelse på Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

I løbet af næste uge kommer Kristian online på cfdp.dk med nye spændende oplæg – inden da kan du kigge forbi Kristians profil  for yderligere information eller en snak om f.eks. om Computerspillet som post-modernismens yndlingsmedie.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.