Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Et vigtigt fundament for det frivillige arbejde i vores online rådgivning: Cyberhus.dk, er den opbakning, vi møder blandt organisationer, virksomheder og private, der ønsker at støtte det non-kommercielle arbejde.

Senest har vi i denne uge modtaget 6.500,- fra Lions Club Aarhus. Pengene skal gå til at sikre det frivillige arbejde i rådgivningen, hvor knap 40 ulønnede medarbejdere sikrer, at børn og unge hver dag kan komme i kontakt med en voksen rådgiver og få råd og vejledning om store og små problemer.

Tak til Lions Club Aarhus for at støtte den gode sag.  Det betyder noget for os – og ikke mindst de mange børn og unge, vi hver dag hjælper på cyberhus.dk

Lions Club Aarhus støtter Cyberhus

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.