Signe Sandfeld Hansen

Seniorkonsulent med fokus på digital ungerådgivning og fællesskaber Mere om Signe

I den forbindelse søger vi to ting: Ungdomsklubber eller andre grupper af unge i alderen 12-16, Midtjylland: Vi søger ungdomsklubber, skoler eller andre grupper af unge med særlige behov eller udfordringer, som er interesseret i at modtage en gratis workshop. Forløbet består af 2 workshops på 1½ time som vi afholder med cirka 1-2 uger imellem. Man skal som pædagog ikke have nogen særlig viden, bare lyst til at være med til at organisere rammerne. Der kan deltage 5-7 unge pr. workshop. Lønnet rollemodel: Vi søger en voksen rollemodel, som har kognitive udfordringer, f.eks. ADHD, autismespektrumforstyrrelse eller lignende. Du bruger sociale medier, og har tidligere haft udfordringer med brugen. Du  skal være ml. 20-30 år og have lyst til at fortælle om din selv, din brug af sociale medier og hvad der måske kan være svært på nettet. Man skal deltage i 5 workshops, og vil få 500 kr. pr. workshop (så i alt 2500 før skat), samt transport. Der er et indledende møde d. 8 september kl. 16 i Århus, hvor vi fortæller mere. Mødet tager cirka en time. De 5 workshops ligger spredt over september, oktober og november (vi har ikke de endelige datoer endnu). Vi afholder workshops i forskellige ungdomsklubber rundt om i midtjylland, så det vil ofte være om eftermiddagen. Som rollemodel skal du lave en kort præsentation af dig selv på ca. 10-15 min, og derefter skal du sammen med gruppen lave en emojitroll (klippe/klistre), så det er ikke meget du skal være alene i fokus. Hele workshoppen tager 1½ time. Der vil hele tiden være en medarbejder fra Center for Digital Pædagogik ved din side. Lyder det som noget for dig eller for din ungdomsklub? Kontakt for tilmelding eller mere information: signe@cfdp.dk – tlf: 60137053 jonas@cfdp.dk – tlf: 22302091]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Signe Sandfeld Hansen

Seniorkonsulent med fokus på digital ungerådgivning og fællesskaber Kontakt Signe

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.