Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Hvordan ser fremtiden ud fra de unges vinkel? Er ungdommen fortabt i den digitale virkelighed med netværkskulturens ”være på syndrom”, uanede mængder af information og underholdning og deling af privatliv og indhold – eller er det sådan, at netop det digitale teknologispring har betydet helt nye muligheder for fremtidens menneske og medborgere?

På Sikker Internet Dag d. 7. februar 2012 vender vi bøtten på hovedet, springer ud i netværket og får de unges bud på udfordringerne og visionerne i den digitale tidsalder. En anderledes måde at opfatte verden, mennesket og samfundet på set fra de unges synsvinkel. Se hele programmet (.pdf)

Sted: It-universitet, Rued Langgaardsvej 7, 2300 København S, Auditorium 1

Tilmelding til premiere og debat kl. 15.00-16.45: camillaw@dfi.dk

Læs mere om Sikker Internet Dag, som fejres i over 60 lande: www.sikkerinternetdag.dk

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.