Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Den 18. og 19. oktober 2012 afholdes der Safer Internet Forum i Bruxelles, og CfDP vil være med, når der lægges op til en konference med temaet ”Creating together a Better Internet for Children and Young people”. Siden opstarten i 2004 bliver der på konferencen hvert år taget fat i en problematik omhandlende sikrere internetomstændigheder. Der kommer en række deltagere, som har hver deres professionelle baggrund og kommer fra forskellige steder både i og udenfor Europa.

Kristian Lund fra CfDP, som har erfaring med arbejde indenfor digital pædagogik, skal være med til at skyde konferencen i gang under titlen ”What services for A Better Internet”, hvor han bl.a. vil komme nærmere ind på, hvordan man som professionelle voksne må – revurdere måden at møde og arbejde med børn og unge på, hjælpe de unge med at opnå bedre digitale kompetencer, og påpege hvordan man gennem dialog kan involvere de unge i digitale spørgsmål og dilemmaer.

Programmet for konferencen findes her, og det ser ud til at blive to gode og lærerige dage i Bruxelles med mange spændende oplæg.

Direkte link til registreringsformular

Skrevet af Merete Pilegaard Rasmussen, frivillig kommunikationsmedarbejder. 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.