Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Vi siger velkommen tilbage fra sommerferie til alle vores samarbejdspartnere, frivillige, medarbejdere – og måske dig der bare kigger med 😉

Vi glæder os til at tage fat på efterårets mange aktiviteter der bl.a. byder på et spændende undervisningkoncept til lærer om digital identitet og trivsel i samarbejde med Teleindustrien, besøg på mange folkeskoler med vores koncept mobiler mod mobning, udarbejdelse af et web-og rådgivningssite for organisationen TUBA – og ikke mindst dialog med masser af børn og unge på vores rådgivningsite cyberhus.dk

Der er masser af spændende opgaver at tage fat på – vi takker for tilliden – og glædes over at de mange aktiviteter og opgaver i sidste ende kommer børnene og de unge til gavn og glæde. Som en pige på 13 år skrev til os her til morgen efter hun havde fået hjælp i rådgivningen:

”Hej igen 😀 Min lærer hjalp mig med at anmelde profilen ved hjælp af det du sendte så man kunne se hvordan man skulle gøre.. MANGE TAK FOR DEN KÆMPESTORE HJÆLP!!! Cyberhus er det bedste sted jeg kender!! ”

Det giver os en fantastisk dejlig energi, at kunne hjælpe børn og unge digitalt – så vi er i særdeleshed klar til at møde sensommerens opgaver med høj energi og stor glæde!

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.