Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Center for Digital Pædagogik udgiver til sommer bogen Digital Trivsel, med støtte fra Undervisningsministeriet og Det Kriminalpræventive råd. Her deler vi vores erfaringer og holdninger fra skolebesøg, forældrenes bekymringer og spørgsmål, Cyberhus’ rådgiveres viden om de unge, samt projekter som Mobiler Mod Mobning og Det Digitale Spejl.

Kort fortalt en bog om de udsatte børn og unge, og de professionelle, etiske og pædagogiske problemstillinger, der dukker op når de går på nettet. En bog om Digital Trivsel, der hvor der er en særlig udfordring for pædagoger og andre voksne der vil hjælpe de sårbare.

Lige nu søger vi en praktikant der har viden, kreativitet og interesse for at udvikle den digital platform der skal understøtte bogen. Du læser måske på medievidenskab, informationsvidenskab eller et kreativt fag som design, multimedie eller lign.

 Centerets medarbejdere har alle lang erfaring med børn, unge og digitale medier. Paletten er bred inden for feltet – og der er lagt op til en spændende praktikplads hvor du får rig mulighed for, at udfordre både dig selv og os, indenfor brugen af nye medier og kommunikation.

 

Om praktikaftalen
Alle praktikanter får en fast kontaktperson, som er ansvarlig for introduktion, for koordinering af arbejdsopgaver, kontakt til uddannelsesinstitutionen/vejlederen og evt. udtalelse/vurdering i forhold til praktikken. Der bliver udarbejdet en skriftlig aftale om praktikforløbet, herunder mål og indhold. Vi tilbyder
En praktik i et tværfagligt og innovativt miljø på Vester Allé i Aarhus, hvor:

  • Du blive aktiv medspiller på et kreativt team
  • Du får konkret erfaring i forhold til digital pædagogik, børn og unge
  • Du får udfordret dine  kommunikative evner i forhold til pædagogisk formidling
  • Du er med til at forme og videreudvikle det etiske og pædagogiske fundament
  • Du tilegner dig indsigt i børn og unges brug af  nye medier og online rådgivning
  • Du gør en forskel indenfor socialøkonomi og humanitært arbejde
  • Du bliver en del af et tværfagligt team, med rod i såvel den socialfaglige verden, som i en bred vifte af merkantile og kreative kandidatuddannelser

Kontakt Anni Marquard for mere information eller hvis du har spørgsmål.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.