Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

For 2. uge i træk har vi fuld tryk på projektet Mobiler Mod Mobning – denne gang primært på skoler på Sjælland. Mobiler Mod Mobning er et projekt hvor vi involverer eleverne direkte i emnerne digital mobning, webetik, brug af mobiltelefoner, sociale medier, film og kampagneformer.

Mobiler Mod Mobning er ikke et konfliktløsende tilbud, der tager specifikke situationer eller problemstillinger op – men et tilbud, der på en alternativ og legende måde, kan medvirke til at sætte ord og billeder på et emne, der er svært at tale om.
I skoleåret 2010/2011 udbyder vi sammen med firmaet Lommefilm 30 workshops på landsdækkende plan målrettet elever fra 6. – 10. klasse. Workshops’ene blev udsolgt på få dage. Du kan læse mere om projektet på projektsiden
Rasmus, Julie og Sofie fra Enghavegård Skole har lavet  en mobilfilm der hedder ”Skift Fokus”. Filmen handler om en dreng der på Facebook kan se de andre fra klassen feste igennem, men ikke selv er inviteret med. Skift fokus og få alle med – et god budskab fra eleverne på Enghavegård Skole !

Se flere film på kanalen Mobiler Mod Mobning er støttet af TrygFonden.

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.