Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Sammen med Frivilligcenter Aarhus, Center for Bostøtte i Eget Hjem (Aarhus Kommune), SIND-nettet og ANTV skal Center for Digital Pædagogik indgår i et nyt 3-årigt projekt; Projekt Frivillig Følgeven.

Projektet er målrettet sindslidende borgere, og formålet er at forbedre deres muligheder for at deltage aktivit i forenings- og fritidsaktiviteter i Aarhus. Gennem kontakten til en frivillig følgeven, er målet at gøre et stort skridt mindre, og motivere og støtte borgeren i en positiv bevægelse ud i nye relationer og sociale fællesskaber i forenings- og fritidslivet.

Center for Digital Pædagogik skal naturligvis stå for den digitale del – og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.