Efteråret er sædvanen tro en travl tid i CfDP. Igangværende projekter skal afsluttes og nye skal søsættes.

Et stort skib er på vej i vandet
Et af de meget store projekter vi står overfor at skulle søsætte allerede i oktober er det nye netstof.dk, som vi i øjeblikket arbejder på fuld skrue, i samarbejde med Slagelse Misbrugscenter og 30 medlemskommuner, for at få gjort klar til lancering. Læs mere om det nye Netstof her
Moderation af Ung-til-ung fora, samt varetagelse af chatrådgivningen på netstof.dk, bliver de primære opgaver for vores rådgivende team. Det er begge opgaver jeg kender særdeles godt fra mit arbejde på cyberhus.dk, og det er derfor også helt naturligt at CfDP´s pædagogiske ansvar for netstof.dk primært kommer til at ligge hos mig.
Det betyder selvfølgelig at det bliver lidt svært at nå alle opgaverne i Cyberhus…og det er her vokseværket tager form, og bliver personificeret ved Marianne, som er ansat i en deltidsstilling fra 1. september.

Lidt om Marianne
Marianne er uddannet pædagog og står overfor at skulle skrive sit afsluttende speciale i Pædagogisk Antropologi på DPU.

Marianne vil hovedsageligt være tilknyttet Cyberhus, som koordinator i både vores chatrådgivning og brevkasser, hvor hun har til opgave at yde sparring og vejledning til vores frivillige rådgivere.
Ind i mellem vil der også støde små projekter til som Marianne i kraft af sin antropologiske tilgang til det pædagogiske arbejde kan bidrage til. Faktisk har hun allerede haft fingrene i et par af vores internationale projekter i løbet af foråret, hvor hun har været løst tilknyttet til CfDP.

Vi kender Marianne og hendes kvaliteter rigtig godt, da hun har været frivillig chatrådgiver i vores online rådgivning Cyberhus siden marts 2011. Nu glæder vi os over at hun er blevet en endnu større del af vores rådgivende team.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.