Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

I fredags afholdt vi med store glæde oplæg på Aarhus Kommune og Region Midtjyllands temadag om mobilteknologi til mennesker med særlige behov. I en workshop under overskriften ”NYE ROLLER TIL BORGERE OG PERSONALE I EN NY DIGITAL VIRKELIGHED” havde vi fokus på de potentialer og barrierer, der eksisterer hos borgere og personale på kommunale botilbud og specialiserede regionale tilbud, når digitale løsninger bliver en del af hverdagen. Hvilke skridt skal der tages for at borgere og personale skal kunne navigere og tilpasse sig nye roller? Det sociale område i både kommuner og regioner afprøver og anvender allerede i dag mange digitale løsninger, der skal skabe nye muligheder i samspillet med borgerne. Ofte er det ikke teknologien, der sætter grænserne, men organisationers evne til at skabe og fastholde forandring.

En stor ros til Aarhus Kommune og Region Midtjylland for at sætte dette emne øverste på dagsorden – og tak fordi vi måtte være en del af debatten sammen med jer. 
velfaerdstekologi

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.