Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Det finsk online magasin Koordinaatti skriver i denne måned om den digitale rådgivning i Cyberhus. Magasinet henvender sig til finske fagpersoner, der arbejder med rådgivning af udsatte børn og unge. Under overskriften ”NÄKÖKULMIA” (synspunkt) har de ønsket at fortælle om vores erfaringer med online rådgivning.

Artiklen er en del af flere spændende tiltag i Finland, der udspringer af netværksprojektet ‘The European Digital Youth Information Project’’, der løb fra foråret 2010 til februar 2011. Sammen med partnere fra Spanien, Finland, Belgien, Storbritannien og Irland fik vi bevilliget penge fra EU med henblik på at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser og kulturelle forskelle om brugen af digitale medier for børn og unge. Projektet skulle identificere og udveksle foretrukne fremgangsmåder samt udveksle viden på regionalt, nationalt og europæisk niveau. Data fra 3000 børn og unge fra alle landene er indsamlet og bliver i disse uger bearbejdet i England.

Finske ”National Coordination and Development Centre of Youth Information and Counselling Services” var den finske partner i projektet, og vi har efterfølgende fortsat samarbejdet, seneste med artiklen i Koordinaatti. Til maj gælder det NORDIC NETWORKING seminar, NORDBUK i Helsinki, hvor vi bl.a. er inviteret til at deltage med oplæg under temaet: ”Lighed og mangfoldighed på ungdomsområdet”.

Læs hele artiklen i online magasinet.

 

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.