Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

digitalebagesCenter for Digital Pædagogik er en del af et internationalt projekt,  der handler om at få flere udsatte unge i arbejde. Vi er bl.a. i gang med at udvikle gratis digitale kurser, så unge kan vise deres evner indenfor fx kommunikation, samarbejde eller planlægning på deres CV som et supplement til deres uddannelse.

 
Når man har bestået et kursus, får man tildelt et digitalt badge, som bevis for at man har gennemført. Digitale badges er meget på vej frem i udlandet, men endnu ikke så benyttet i Danmark. 
 
For at gøre kurserne rigtig gode, har vi brug for at høre hvilke kompetencer private og offentlige virksomheder efterlyser, og hvordan vi kan tilpasse kurser og digitale badges, så det giver værdi for de unge, når de søger job hos jer.  
 
Derfor håber vi I har tid og lyst til at bidrage med jeres erfaringer i en kreativ workshop tirsdag den 27. oktober kl 15:30 – 17.30 i vores lokaler på Skanderborgvej 156 i Viby, Aarhus. Se mere information: Badge workshop – organisationer (1)
Vi er interesseret i, at høre fra både private og offentlige virksomheder, samt fra fagpersoner som arbejder med unge under uddannelse.
 
Ved workshoppen vil vi bl.a. arbejde med kursernes indhold og med badget’s udseende. Vi inviterer også en gruppe unge, så vi sikrer os, at kurserne bliver så brugbare som muligt i jobsøgningen.
 
Vi håber, at I har mulighed for at afsætte et par timer sammen med os – og at I samtidig kan få viden med retur, om de unge og nye veje indenfor digitale kurser og badges.
This project is funded by the ERASMUS Programmedigitalebages2
]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.