Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

I julen går tankerne til vores mange frivillige, ansatte og partnere, der gennem deres store engagement og dedikation har været med til at gøre en forskel for udsatte og sårbare mennesker. Med afsæt i fælles værdier, har vi sammen, været med til at gøre verden en lille smule bedre. Til alle jer sender vi en stor tak, og ønsker en god jul!

Julelukket
Vi holder telefoner og kontor lukket fra den 23. december til og med den 1. januar 2014, men holder naturligvis vores digitale ungdomsrådgivning Cyberhus åben hen over hele julen. Igen i år oplever vi stor tilgang og behov for den rådgivning og støtte vores rådgivning kan tilbyde de unge som ikke kigger ind i en fredfyldt Jul. Læs mere om Når Julen er ensom. – en beretning fra rådgivningen.

Tak til alle frivillige og ansatte i såvel foreninger, organisationer og kommuner for inspiration, input og godt samarbejde i året der er gået.

Vi glæder os til – sammen med jer – at ta’ hul på et nyt spændende og udfordrende år.

På gensyn i 2014.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.