Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

En gl. lampefabrik er blevet vores ny hjemsted.[/caption]

Vi er flyttet til nye lokaler i en gammel lampefabrik på Skanderborgvej 156 i Viby J.  Her kommer vi til at bo sammen med Aarhus Kommunes Ungdomscenter, en god gammel bofælle, som vi i årene 2004 – 2008 også delte adresse med.

Vi er meget glade for de nye lokaler som er indrettet kreativt med højt til loftet og med masser af charme og hygge –  der passer lige ind i vores kreative nerve.

Vi får naturligvis vores egne lokaler, der kan rumme både kontor og rådgivningerne, men glæder os til at dele mødelokaler, kantine og fællesarealer med Ungdomscentret.  Men allemest glæder vi os til at dele viden og erfaringer med alle de dygtige medarbejdere fra den brede vifte af tilbud som Ungdomscentret tilbyder, f.eks. gadeplansmedarbejdere, ungerådgivningen og social støtte og gruppeforløb.

Vores nye domicil er fyldt med farver, liv og masser af fagpersoner og unge. Vi håber du vil kigge forbi og drikke en kop kaffe med os en dag – og blive en del af den gode stemning.  Inden da,  kan du kigge lidt med på billederne her på siden.

 

[caption id="attachment_13016" align="alignleft" width="232"]Kig forbi til en kop kaffe og en snak foran brændeovnen. Kig forbi til en kop kaffe og en snak foran brændeovnen.[/caption] [caption id="attachment_13015" align="alignleft" width="310"]De unge har selv været med til at indrette lokalerne. Varme farver, kreative elementer og højt til loftet. De unge har selv været med til at indrette lokalerne. Varme farver, kreative elementer og højt til loftet.[/caption] ]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.