Temadag: Alt for få drenge opsøger rådgivning i dag, i dag er kun 20-30% af de unge der opsøger online rådgivning drenge. Vi har taget udfordringen op og er nu i fuld gang med at udvikle et motiverende rådgivningskoncept online med inddragelse af sportstermer og gaming-logik.

Læs mere om designprocessen: Drenge har brug for et assist

Vi inviterer i denne forbindelse alle interesserede til temadag om udfordringerne ved at rådgive drenge, og om hvordan vi bedst møder dem.

(Obs: Afsluttet) D. 3. juni 2015 kl. 10-15 i Ungdomscenter Aarhus, Skanderborgvej 156, 8260 Viby.

På temadagen får du indsigt i drengenes liv på nettet, og vi oversætter, hvad det betyder for vores måde at rådgive dem på. Dagen byder på:

  • Inspiration: CfDPs idéudvikler Jonas Sindal tager dig med ned i “maskinrummet” og introducerer og diskuterer de digitalpædagogiske overvejelser og dilemmaer bag Danmarks nye drengeorienterede rådgivning.
  • Insiderviden: Gamingkonsulent Christian Mogensen udfolder hverdagen for en ung dragejæger og superhelt og afliver myten om den “ensomme nørd”.
  • Indsigt: I løbet af dagen diskuterer vi i grupper og fællesskab, hvordan du selv kan bruge drengeorienterede metoder og den nye onlinerådgivning ind i dit arbejde.

Du tilmelder dig gratis her (Tilmeldingsfrist den 28. maj)

Partnerskab med TUBA Danmark

Den drengeorienterede rådgivning finansieres af Velux Fonden og drives i tæt partnerskab mellem Center for Digital Pædagogik og TUBA Danmark. Projektet skal udmunde i metodehåndbog for online rådgivning af drenge.

Projektet vil løbe frem til og med 2017 og er en landsdækkende indsats, der ikke kun målrettes drengene, men også deres familier og pårørende.

Læs mere om baggrunden for projektet: Maskulin ungerådgivning lanceres i 2015

 

Dette-projekt-er-støttet-af-Velux-Fonden-310x133

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.