Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Hvad sker der med børnene, når de forsvinder ind i computerens og mobiltelefonens digitale univers? Hvordan takles mobning, når den sker via Facebook eller sms? Hvordan kan vi bruge de digitale medier på en positiv og kreativ måde? Der er svar, ny viden og gode erfaringer at hente på den nationale konference ”Generation Online”, der holdes ved University College Syddanmark, Esbjerg, tirsdag 8. februar 2011. Det er første gang, der holdes en national konference i tilknytning til den årlige Sikker Internet Dag. Konferencen henvender sig til alle professionelle på børne-unge området – lærere, pædagoger, klubfolk, konsulenter, undervisere ved bacheloruddannelser m.fl.

Medierådet for Børn og Unge og Center for Undervisningsmidler ved University College Syddanmark, Esbjerg, står bag konferencen, der præsenterer den nyeste viden inden for området. Konferencen er for alle, der arbejder med børn og unge i deres hverdag – nybegynderen og den erfarne, nytænkeren og den nysgerrige.  Du kan være superbruger af medierne med brug for mere inspiration, du kan være novice og mangle værktøjerne eller måske vil du bare gerne vide noget mere om, hvad børnene laver, når de går online, eller opdage ting, du ikke vidste at du ikke ved. På konferencen er der plads til alle. Tre temaer Konferencen har fokus på tre gennemgående temaer:

  • Digital mobning
  • Positiv og kreativ brug af digitale medier
  • Børn og unge som borgere og forbrugere i et digitalt samfund

Temaerne belyses gennem fælles oplæg og en række workshops. Der lægges op til refleksion og fælles drøftelser, og der vil være mulighed for at bringe dine erfaringer i spil.
Konferencen finder sted den 8. februar på UCSYD i Esbjerg

Læs meget mere på konferencens egen side https://ucsyd.dk/generationonline

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.