2011 er af EU udråbt til at være frivillighedsår, hvor der skal sættes fokus på det frivillige arbejde.

I den forbindelse har Socialministeriet afsat en god portion penge, som siden er fordelt videre til 60 frivillige organisationer i Danmark. Og ja… Sammen med Ungdommens Vel (vores moderorganisation) er Cyberhus blevet begavet med hele 50.000 kroner.

Pengene er ansøgt til at holde en stor fælles FRIdag for alle de fantastiske frivillige, som hver dag investerer tid, energi og hjerteblod rundt omkring i Ungdommens Vels  væresteder, samtalegrupper og så i Cyberhus.

De mange frivillige, jeg som koordinator i Cyberhus er i daglig kontakt med, giver ofte udtryk for, hvordan de føler, de får mere igen, end de giver ved at gøre en aktiv indsats og gøre en forskel for udsatte børn og unge. At glæden ved at være noget for andre er løn nok i sig selv. Jeg er sikker på, at det er en følelse, som mange frivillige kan nikke genkendende til.
Hvor er det dog fantastisk at få lov til hver eneste dag at arbejde med en masse mennesker, der har den tilgang til det arbejde, de laver.

Derfor er det også bare ekstra fantastisk at kunne “udbetale” en ekstra bonus i form at en fed og festlig FRIdag.
Vi tager hul på planlægningen af den store dag i marts måned, og jeg glæder mig til senere at kunne præsentere en fantastisk dag med hygge, musik, fest og masser af gang i gaden.

Fortsættelse følger….

Se hele nyheden fra Socialministeriet og se hvilke organisationer, der har fået støtte til frivillig-arrangementer her.

 

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Niels-Christian Bilenberg

Seniorkonsulent med speciale i digitalpædagogisk ungerådgivning Kontakt Niels-Christian

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.