Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Igen i år afholder Videnskabsministeriet i samarbejde med DI/ITEK, Dansk Internet Forum, Red barnet, Medierådet for Børn og Unge samt Center for Digital Pædagogik en konference om internettets fremtid.

Under overskriften ”Kan personlige problemer bedre eller lettere løses via nettet?” afholder Center for Digital Pædagogik sammen med Red Barnet en workshop på konferencen. Her kommer vi ind på følgende spørgsmål:

Er det lettere at fortælle om sine personlige problemer når man sidder ved tastaturet end når man skal se den anden i øjnene? Forstår vi at udnytte de muligheder nettet byder på, når det handler om rådgivning om intime, private og tabubelagte emner? – Og hvor ligger nettets begrænsninger i at hjælpe folk?

Konferencen er åben for alle og det er gratis at deltage. Konferencen afholdes på IT Universitetet den 23. august 2011, kl. 12.00-16.30 Du kan tilmelde dig her på IT-og Telestyrelsens hjemmeside.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.