Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Links Up er et forskningsprojekt i EU regi om, hvordan Web 2,0 teknologier – som f.eks social networking software – er ved at ændre ansigt i forhold til arbejdet med socialt udsatte personer. Sammen med andre innovative projekter i Europa, indgår online-rådgivningen på Cyberhus.dk som case study i projektet.

Projektet forsøger at tegne et billede af landskabet af Web 2,0 teknologier og socialt arbejde, ved at gennemgå hvad der er blevet gjort indenfor forskningsområdet – og gennem case-studier af praktiske projekter der bruger internettet 2,0 til arbejdet med udsatte grupper. Formålet med case-studierne er, at uddybe forståelsen af hvordan Web 2,0 teknologier bliver brugt til at støtte nye former for læring og nye måder at støtte integration/inklusion, ved at gennemføre en dybtgående analyse af  20 initiativer, der afspejler brugen af ny teknologi.

Læs mere om forskningsprojektet Links Up

EU og Insafe Logo
Center for Digital Pædagogiks digitale rådgivning i Cyberhus rådgiver om internetrelaterede problemer, som en del af EU’s Insafe-program, og har fungeret som den danske helpline siden 2009 i tæt samarbejde med Red Barnet og Medierådet for Børn og Unge.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.