Jonas Ravn

Seniorkonsulent med speciale i unges digitale trivsel Mere om Jonas

Som noget nyt i CfDP indfører vi nu muligheden for at få de seneste artikler og blogindlæg som et månedlig nyhedsbrev direkte i din mailboks. Nyhedsbrevet er din garanti for at du er up-to-date med centrets aktiviteter og holdninger. Du skriver din mailadresse, og du vil én gang i måneden modtage en nyhedsmail. Hverken mere eller mindre. Helt enkelt og uden dikkedarer.

Hvis du undrer dig over at du allerede får centrets nyhedsbrev, da du ikke har tilmeldt det, skyldes det sandsynligvis, at du tidligere har modtaget Cyberhus’ nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker at abonnere på nyhedsbrevet, kan du nemt afmelde det i bunden af mailen.

Tilmeld dig via nyhedsbrevssiden 
Eller brug formen herunder

tilmeld nyhedsbrev

* felt påkrævet

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorkonsulent med speciale i unges digitale trivsel Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.