Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Mere om Anni

Center for Digital Pædagogik har lanceret ny flot hjemmeside til TUBA, der skal rådgive unge som er børn af alkoholmisbrugere. Hjemmesiden er gennem de sidste 6 mdr. udviklet i tæt samarbejde med medarbejdere i TUBA og gik online 15. marts.

CfDP har foruden selve konstruktionen af sitet, været ansvarlig for implementering af et digital pædagogisk spor, der har uddannet organisationens medarbejdere til arbejdet med digital rådgivning.

” CfDP leverer en unik vare baseret på praksisviden og god brugerdreven innovation, samtidig understøtter de som socialøkonomisk virksomhed vores formål, da alt overskuddet fra opgaven går videre i arbejdet med udsatte børn og unge” siger Kim Juhl Kjærgaard, TUBA Souschef.

 

Igennem store dele af designprocessen har CfDP inddraget en fokusgruppe bestående af en håndfuld unge, der tidligere har benyttet sig af TUBAs hjælp. Herved har designteamet kunnet drage nytte af de unges erfaringer og meninger i forhold til blandt andet designforslag og wireframes.

 

 

Vi ønsker tillykke til TUBA – og håber de gennem det nye site komme i dialog med rigtig mange unge. Tak for godt samarbejde med Kim, Camilla og Marie fra TUBA – og tak til CfDP-teamet for et flot og professionelt stykke arbejde udført til tiden. Godt gået, folkens.

Læs mere om projektet her – og se TUBA nye site her.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.