Jonas Sindal Birk

Seniorkonsulent med speciale i kommunikation, design og strategi Mere om Jonas

Se animationen Projektet rummer to års erfaringer, som i disse dage er ved at blive sat i system. Som forløber for denne eksterne evaluering, der udarbejdes af CFK (Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling) har vi i CfDP produceret en kort stop-motion film for projektet, som kan inspirere andre kommuner til at vove sig ud i lignende initiativer. Videoen kan ses her: https://youtu.be/fWnAHePLIXQ

Bagom projektet

Bag projektet står en sammenslutning af Aarhus Kommune, Randers Kommune, Viborg Kommune, Herning Kommune og Favrskov Kommune, som sammen med Sinds Pårørenderådgivning har modtaget støtte fra Trygfonden. Center for Digital Pædagogik er konsulenter på den digitalpædagogiske udvikling og opfølgning på projektet og står dermed for planlægning og afholdelse af flere faglige seminarer undervejs, samt efterfølgende sparring på projektmøder. Projektledelsen ligger hos Center for Socialfaglig Udvikling i Aarhus Kommune.

Læs flere erfaringer og evaluering af pilotprojektet på virtuelbostøtte.dk

Læs også: Vilje til udvikling i den kommunale bostøtte

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Sindal Birk

Seniorkonsulent med speciale i kommunikation, design og strategi Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.