Skrevet af tidl. medarbejder Erroll Marshall

D. 13 juni indtræder jeg i Ch@advice` advisory board og det er både en spændende faglig udfordring, men også en anerkendelse af vores arbejde med digital rådgivning i Cyberhus.dk. Ch@advice er et europæisk projekt, støttet af EU kommisionen og med fokus på chatrådgivning til unge der er udsat for seksuelle overgreb.

 

 

Projektet koordineres af Child focus, som er den Belgiske Helpline, i samarbejde med Artevelde University College og Applied Telecommunications (OIAT). Ch@advice er knap et år gammelt og formålet med etableringen af et advisory board er naturligvis, at sikre den bedst mulige kvalitet i deres chatrådgivning gennem kristisk feedback og videndeling. Der er afsat tid og midler til to møder i år, juni og december.

 

3 primære arbejdspunkter er opstillet: 1. Analyse af allerede eksisterende digitale rådgivninger i Europa
2. Generel feedback på deres rådgivning og organisation
3. Inspiration og input til udarbejdelsen af manualer og praktisk guide til deres rådgivning. En spændende sammensætning af fagpersoner
Eksperter og fagpersoner fra hele Europa, inden for digital pædagogik og rådgivning, bliver en del af dette Advisory board og udover ovenstående fokus, bliver der også lagt op til at fremtidige samarbejder og udvikling kan udspringe her fra.

Derfor er det yderst motiverende at skulle deltage i dette advisory board, da det helt sikkert vil bringe ny viden og inspiration til vores eget arbejde og måske til nogle spændende projekter i EU-regi. Mon ikke der bliver inspiration til et mere uddybende blogindlæg, når vi kommer i gang med arbejdet.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.