En bog for de voksne, der tager sig af de sårbare børn. Center for Digital Pædagogik har i oktober 2012 udgivet bogen Digital Trivsel, med støtte fra Undervisningsministeriet og Det Kriminalpræventive råd. Her deler vi vores erfaringer og holdninger fra skolebesøg, forældrenes bekymringer og spørgsmål, Cyberhus’ rådgiveres viden om de unge, samt projekter som Mobiler Mod Mobning og Det Digitale Spejl.

Kort fortalt en bog om de udsatte børn og unge, og de professionelle, etiske og pædagogiske problemstillinger, der dukker op når de går på nettet. En bog om Digital Trivsel, der hvor der er en særlig udfordring for pædagoger og andre voksne, der vil hjælpe de sårbare. Bogen blev skrevet i et samarbejde mellem Kristian Lund fra Center for Digital Pædagogik, Louise Ørum-Petersen fra Aarhus Universitet, og ikke mindst Per Straarup, der har 14 yderst relevante “hak i bæltet” – udgivne bøger, der omhandler ungdomsproblematikker og udover fagpersonerne omkring dem også inddrager de unge selv.

Du kan læse mere om bogen her, der desuden kan bestilles online.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.