Oplæg & kurser

Planlægger I en ny digitalpædagogisk indsats, eller søger I generel digital opkvalificering, så er vi klar til at give jer det nødvendige skud af kvalificeret, opdateret viden om unges digitale liv. Vi afholder oplæg og workshops om unges digitale liv, hvor vi dykker ned i emner som trivsel, gaming, radikalisering, sikkerhed og sårbarhed. Du kan også benytte vores kurser i digital rådgivning.

Digital ungerådgivning i danske kommuner

Vi udvikler og implementerer digitalpædagogiske værktøjer for en lang række kommuner i hele landet.

Fra sidelinjen uddanner, opkvalificerer og støtter vi de kommunale rådgivere fra mere end 20 kommuner, hvor man nu er i digital kontakt med lokale unge. Her får man typisk kontakt til nye unge, som kan være svære at opspore med fysiske rådgivningstilbud. Vores arbejde med implementering af digitale unge-tilbud i kommunerne modtog KL’s Forebyggelsespris 2021.

Supervision

I er måske allerede i fuld gang med jeres digitale mobilisering og har allerede digital kontakt til jeres unge målgruppe. Her træder vi gerne til og giver jer den nødvendige professionelle eksterne supervision til jeres unge-arbejde.

Få en kort intro til konceptet og se, om Dit liv på nettet også skal være jeres billet til en mere struktureret digital dannelsesindsats.

Dit liv på nettet

‘Dit liv på nettet’ (DLPN) er en undervisningspakke designet til implementering på tværs af kommunen. Med et abonnement på DLPN er jeres materialer hele tiden opdaterede. Vi tager jer i hånden, tager med ud på lærerværelserne og får indarbejdet den nyeste viden i dét frontpersonale, der dagligt yder en kæmpe indsats for at følge med på de mange sociale platforme som deres elever boltrer sig i.

Dit liv på nettet er vinder af Den Kriminalitetsforbyggende Pris 2017.

Vi er i færd med at opdatere denne side, og der vil løbende blive tilføjet flere ydelser.