Get set, go! En engageret flok pædagogstuderende fra VIA Aarhus er klar til at gå i kamp for kodeklub.[/caption] Af Anne Kathrine Kolby, projektkoordinator på Kodeklub. Da vi besøgte de studerende for at præsentere Kodeklub, blev vi mødt med smil og positive indstillinger. De var engagerede og greb med det samme visionen om at skabe motivation for it blandt børn og unge. De studerende vil skabe et spændende læringsrum, hvor eleverne kan udforske deres it-kreativitet, og vi glæder os til at få indblik i den pædagogiske praksis. Vi ser frem til et spændende samarbejde med unge pædagogiske ildsjæle, der brænder for at forene pædagogik og it. Samarbejdet er til stor inspiration for både os i CfDP og de studerende, og vi håber på flere samarbejder af samme karakter. Forløbet varer fra d. 8. april til d. 29. april og kører på tre folkeskoler i Aarhus Kommune.

Kodeklub har fået ny hjemmeside

I løbet af foråret har vi udviklet hjemmesiden kodeklub.cfdp.dk, hvor du kan læse mere om projektet. Er du interesseret i at vide mere, så tjek også: ]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.