Nyt magasin til alle ungdomsuddannelser

Til efteråret er Netstof klar med et nyt magasin til lærere og vejledere på landets ungdomsuddannelser. Magasinet kommer til at understøtte de nye UV-materialer og vil desuden vise, hvordan underviserne kan bruge Netstof til forskellige typer af undervisning og oplysning til unge. Det er Sundhedsstyrelsen, der har givet midler til projektet, og alle ungdomsuddannelser vil i den forbindelse modtage et fysisk eksemplar af magasinet og henvisninger til de digitale UV-materialer. UV-materialet vil blive en integreret del af netstof, og vil kunne bruges både online og som print.

Finn Halkjær – ny pårørerenderådgiver på Netstof.dk

I sidste uge bød Netstof Finn Halkjær velkommen som ny pårørenderådgiver. Finn er behandler i Københavns Kommune ved U-turns rådgivning og forældregrupper. Han har en baggrund som psykiatrisk sygeplejerske og har i mange år arbejdet i ungdomspsykiatrien.
De sidste ti år har Finn arbejdet med rådgivningssamtaler, især for forældregrupper, og derudover har han været gruppeleder for forældregrupper i U-turn. Han bliver en del af teamet bag pårørendebrevkassen sammen med Lone Walsøe og Flemming Licht. Du kan læse mere om brevkassens anonyme rådgivning og se videointerviews for og med forældre på Pårørendesiden.

Netstof.dk er et seriøst og professionelt alternativ til Psychedelia.dk

I det seneste eksemplar af magasinet STOF kan man læse en artikel om Netstof. I artiklen vises blandt andet en oversigt over besøgstal og besøgsadfærd blandt unge, når de er på netstof.dk. Det er spændende at se, at Netstof vises før Psychadelia.dk i Googles søgemaskine, når de unge søger på rusmidler. Det har en stor betydning, og det kan Netstof takke sine abonnenter for. Siden sidste år er der kommet flere nye abonnenter til, og tallet er nu oppe på 32 medlemskommuner. De nyeste medlemmer er København, Glostrup, Syddjurs og Køge. Se oversigten over alle medlemskommunerne her.
Find STOF-artiklen her (s. 86-87).]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.