Endnu en chatrådgivning debutterer i dag i Danmark, og i Center for Digital Pædagogik vi vil meget gerne byde velkommen til “den nye spiller”
Misbrugsportalen går i dag tirsdag d. 3. juni for første gang online med deres nye rådgivningstilbud Chat 7-9-13.

Clipboard02

Og endnu en gang har vi haft den fornøjelse at være med i processen op til i dag. For ligesom vi sidste år hjalp Kræftens bekæmpelse i gang med deres chatrådgivning, har vi også denne gang haft “en finger med i spillet”

Det har endnu en gang været en fornøjelse at opleve hvordan mine 7 års erfaringer med chatrådgivning i CfDP´s online rådgivningstilbud til unge, Cyberhus, kan være med til at hjælpe andre godt på vej. 
Over nogle gode workshopdage i maj med ca. 30 rådgivere fra Misbrugsportalen blev der prøvechattet, lyttet og debatteret intenst. 

Jeg oplevede engagerede og dygtige rådgivere, som jeg er overbevist om nok skal komme til at gøre en forskel for de rådsøgende der finder vej. 
Her fra CfDP, skal der lyde et stort VELKOMMEN…og god vind.

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Niels-Christian Bilenberg

Seniorkonsulent med speciale i digitalpædagogisk ungerådgivning Kontakt Niels-Christian

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.