I næste uge deltager vi under overskriften ”Virtual volunteering” i læringsbazaren på Center for frivilligt socialt arbejdes årlige Uddannelseskonference. I år sættes der spot på de frivillige sociale organisationer som læringsarenaer for personlig og faglig udvikling og der præsenteres forskellige indfaldsvinkler til læring.

Vores oplæg hedder :”Virtual volunteering – frivillige i cyberspace” og tager udgangspunkt i 7 års arbejde med virtual volunteering og digitale medier som læringsrum i forbindelse med frivillige medarbejdere. Kerneydelsen er online rådgivning for udsatte børn og unge via chat, brevkasser og andre interaktive elementer på www.cyberhus.dk. Det digtiale fokus i det rådgivende arbejde, har gennem årene betydet en naturlig udvikling af e-træning systemer og evalueringsværktøjer med digitalt afsæt. Kom forbi og se hvordan vi i praksis bruger digitale dagbøger, træner frivillige til chatrådgivning og hvordan vi kommunikere med frivillige over hele landet – kort sagt: virtual volunteering.

Talkshop med rullende 10 minutters inspirationsoplæg om virtual volunteering i praksis, hvor du efterfølgende vil få lejlighed til ”hands on” på værktøjerne og tale med Erroll Marshall og Camilla Rode Jensen om erfaringer med de digitale medier som læringsrum.

 

 

]]>
Nyheder