Center for Digital Pædagogik har en kompetent og erfaren bestyrelse, fælles for gruppens medlemmer er at gøre en forskel for udsatte børn og unge.

Anne L. Vinther

Formand

Anne L. Vinther er leder af Pædagogisk Udviklingssektion i skoleafdelingen i Silkeborg Kommune. Hun har været frivillig gennem mange år i både menighedsråd, borgerforeninger, KFUM og KFUK.

Jakob N. Mortensen

Næstformand

Jakob N. Mortensen er administrerende direktør og partner hos det digitale udviklingsbureau Combine. Her arbejder han for at gøre samspillet mellem mennesker og teknologi enkelt og effektivt, når bureauet skaber nye produkter, løsninger, nye relationer og mere forretning.

Bo Egil Hansen

Medlem

Bo Egil Hansen er organisationskonsulent i Aarhus Kommune. Han har bred erfaring i arbejdet med faglig og organisatorisk udvikling inden for det sociale område i kommuner, blandt andet med udvikling af digitale tilbud til psykisk sårbare personer.

Louise Morell Holm

Medlem

Louise Morell Holm er ansat som udviklingskonsulent i Center for frivilligt socialt arbejde og har mere end 15 års erfaring som konsulent og leder i NGO’er. Louise har erfaring med frivillighed, strategi, projekt- og foreningsudvikling og samspillet mellem den frivillige, den offentlige og den private sektor. Cand.mag i Medievidenskab.

Bestyrelsen mødes mindst 4 gange om året. Hvervet som bestyrelsesmedlem er ulønnet

Læs CfDPs vedtægter her