Målgruppe

Forældre

Priser

  • 1 ½ time: kr 6850 + moms/transport *

Se mere: Pris og Praktisk

Oplægsholder

Foredraget bliver afholdt af én af de erfarne oplægsholdere i Center for Digital Pædagogik. Vi finder den, der passer bedst til jer.

Det er svært at forberede sine børn på en digital barndom og ungdom, som man ikke selv har haft. Men det er vigtigt, at børn bliver støttet i deres færd på nettet, så det bliver trygt og sikkert. CfDPs forældreforedrag er en hjælpende hånd med mulighed for viden, dialog og debat, hvor du kan vende dine bekymringer med de andre forældre.

Med foredraget Digitale børn og deres forældre kigger vi på børn og unges netvaner. For hvordan er det at vokse op i en tid, hvor dét at være på Snapchat og have en smartphone er lige så essentielt som at spise morgenmad? En tid, hvor det digitale liv hele tiden udvikler sig?

Hvordan er man en god forælder til digitale børn? Hvad skal vi egentlig tage hensyn til, og hvad giver sig selv? Er vi selv gode rollemodeller? Og hvad siger børnene egentlig selv om forældrenes måde at håndtere det digitale på?

I Center for Digital Pædagogik har vi siden 2007 arbejdet med netetik og de pædagogiske udfordringer og muligheder, som de nye medier stadig bringer. Med baggrund i mange års skolebesøg og CfDPs digitalpædagogiske projekter fortæller vi levende om børns liv med nettet og mobiltelefonen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og debattere undervejs.

Hvad tager du med dig hjem?

  • Indsigt i børnenes brug af sociale medier og spil
  • Et tydeligere billede af din rolle som digital forælder
  • Gode råd ift. skærmtid og tidsforbrug af spil og sociale medier
  • Viden og dialogredskaber til at tage snakken om det digitale liv med dit barn

Indskoling, mellemtrin eller udskoling

Oplæggets indhold bliver tilpasset efter klassetrin, men det kan også afholdes for hele skolens forældregruppe. Et forældreoplæg fungerer godt som opfølgning på et elevoplæg i klassen, men det kan også sagtens stå alene.

Alle vores oplæg kan kombineres, hvis du ønsker at sætte flere forskellige fagligheder i spil. Kontakt os for mere info.

Pris og praktisk

Foredrag på 1½ time : 6850 DKK + transport (ekskl. moms)

Kørsel er efter statens takster. Tillæg ved weekendoplæg

Ved afstande mere end 150 km fra væk pålægger vi et ekstra honorar på 1000 kr.

Vi vil altid gerne bruge et smartboard/projektor samt højttalere + evt håndfri mikrofon ved større forsamlinger. Det med småt (aflysning, transport mv.)

Book eller spørg hér

For eksempel hvilken målgruppe, ca antal deltagere, ønskede tidspunkt(er) og eventuelt særlige emner du gerne vil have berørt.