Fagperson i en digitaliseret verden Niels-Christian har mange års erfaring som pædagog i fysiske institutioner. I oplægget fortæller han om sit arbejde som pædagog på de digitale platforme Cyberhus, MitAssist og Netstof, hvor han dagligt møder og rådgiver børn og unge online. For Niels-Christian er det afgørende, at han som fagperson kan møde børn og unge, der hvor de i dag opholder sig i samme omfang som på fodboldbanen eller i fritidsklubben – nemlig online. Det handler om at møde børn og unge der hvor de er. I oplægget giver han eksempler på, hvordan han dagligt møder og rådgiver børn og unge online via brevkasser og chat.

Digitaliseret pædagogisk praksis

Det er oplagt at arbejde pædagogisk i digitale sociale medier, og det giver mulighed for at nå børn og unge på en helt ny måde. Niels-Christian fortæller i oplægget om både muligheder og udfordringer, om styrker og svagheder og om etiske overvejelser i forhold til digitalpædagogisk praksis. Oplægget er fortællingen om en pædagog, der er gået med børn og unge online. Det er samtidig en fortælling om børn og unges udvikling og færden i digitale sociale medier, og oprettelsen af digitale rådgivninger til børn og unge med svære personlige problemer. Med oplægget giver Niels-Christian jer indsigt og viden på området, så I får anledning til at reflektere over digitale sociale mediers muligheder og udfordringer i forhold til socialpædagogisk arbejde, og så I inspireres til at være fagpersoner i en digitaliseret verden. Kontakt os på 86 370 400 og hør nærmere om, hvordan du kan få indsigt, inspiration og et fagligt rygstød af “Den digitale pædagog”. Oplægsholder: Niels-Christian Bilenberg]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Anni Marquard

Administrerende direktør, stifter & kreativ ildsjæl Kontakt Anni

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.