Jonas Ravn

Seniorrådgiver og foredragsholder - børn og unges digitale liv Mere om Jonas

I Center for Digital Pædagogik modtager vi i stigende grad henvendelser fra især unge, der arbejder med skoleopgaver om digitale og/eller sociale medier. Ligeledes er journalister, forældre og fagfolk blevet meget flittige til at kontakte os med holdningsspørgsmål om emnet. Det er vi glade for, og vi bestræber os på bedst muligt at finde tid til interviews og svar, når det sker.
For at imødekomme det stigende behov for at citere Center for Digital Pædagogiks holdninger har vi nu lavet en FAQ med de oftest stillede spørgsmål. FAQ’en betyder ikke at det er slut med henvendelser – du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Dog kan vores FAQ måske give en indledende idé om, hvad vi står for i Center for Digital Pædagogik. Som altid er vores holdninger og viden funderet i flere års praksis med skoleoplæg, voksenundervisning og erfaringer fra vores rådgivning i Cyberhus.

Bliv inspireret – og fortæl os gerne om du er enig eller uenig. Holdningerne finder du her:

https://cfdp.dk/faq/

 

]]>

Hvad synes du om vores artikel?

Hvis du vil sætte et par ord på din tilbagemelding, vil det hjælpe os rigtig meget, til at kunne forbedre vores indhold.

Vil du vide mere?

Jonas Ravn

Seniorrådgiver og foredragsholder - børn og unges digitale liv Kontakt Jonas

CfDP har ekspertise og ydelser inden for digital rådgivning, børns digitale vaner, digital dannelse og trends og tendenser på sociale medier og i computerspil.

Vi deltager i og driver projekter om blandt andet computerspil som pædagogisk redskab, hate speech og anti-ligestilling på nettet.